Warning: Undefined variable $num in /usr/home/clasicasymodernas.org/web/antigua/wp-content/plugins/single-categories/single_categories.php on line 116 Warning: Undefined variable $posts_num in /usr/home/clasicasymodernas.org/web/antigua/wp-content/plugins/single-categories/single_categories.php on line 117

Termini de presentació de sol·licituds fins al 15 d’octubre del 2017

Objecte: 4 places per a creadors que presenten propostes inèdites o que estiguen en vies d’investigació i requerisquen d’un impuls per a la seua producció.

Persones beneficiàries: Poden optar a la convocatòria creadors que desenvolupen la seua activitat en l’àmbit de la creació visual, escènica, musical, literaria o audiovisual actual.

Per tal d’impulsar la creació artística, la Direcció General de Cultura i Patrimoni, mitjançant el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, publica aquesta convocatòria per facilitar a quatre creadors temps, espai, acompanyament i recursos per a la producció de quatre projectes artístics inèdits.

La iniciativa va adreçada a creadors lligats a la creació contemporània, que presenten propostes inèdites o que estiguen en vies d’investigació i requerisquen d’un impuls per a la seva producció, i que tinguen com a objectius l’experimentació i innovació en l’àmbit de la creació artística actual en el seu sentit més ampli.

Es seleccionaran quatre projectes, almenys dos dels quals correspondran a creadors arrelats a la Comunitat Valenciana. En aquest sentit es seleccionaran dos projectes que desenvoluparan una residència de dos mesos i dos projectes que tindran un període de residència de quatre mesos

Inscripción y bases